avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Munca la negru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Munca la negru?

Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un sc. si vreau sa vand in balci pe taraba. Eu sunt administratorul acestei firme si as vrea sa stiu daca sunt eu vanzator trebuie sa am carte de munca?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:02, 9 August 2011
Nu este obligatoriu sa fiti persoana angajata la societate dv., insa va trebui sa platiti contributii la CAS si sanatate in functie de veniturile realizare, asa ca mai bine ar fi sa deveniti propriul salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie bocai bocai Sunt asociat si administrator al firmei proprii, cu activitate de comert cu amanuntul produse alimentare. Pot sa prestez activitatea de vanzator fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate-pensii flavianda flavianda Sunt PFA si am avut venituri doar pana in aprilie 2009, in prezent nu lucrez si nu am nici un venit. In perioada activa nu am avut contract cu casa de sanatate ... (vezi toată discuția)