avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art. 87, alin. 1 din OUG nr. 195/2002 - cand pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art. 87, alin. 1 din OUG nr. 195/2002 - cand pot sustine un nou examen pentru redobandirea permisului?

Buna ziua! Am fost condamnat in data de 14.03.2011 dupa articolul respectiv la 1000 RON AMENDA PENALA SI 250 RON CHELTUIELI JUDICIARE!!!! Cand pot sustine un nou examen,dupa un an,sau 6 luni,va rog sa ma ajutati cu un raspuns!! Cu stima si respect:ZOLTAN
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:46, 9 August 2011
la 6 luni de la data executării pedepsei amenzii penale
6 luni de la data achitarii amenzii penale aplicate.
Art. 116. - (1) Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătoreşti de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art. 114 alin. (1) şi la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, după caz, dacă a intervenit una dintre situaţiile următoare:
a) au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii sau a pedepsei în regim de privare de libertate ori la locul de muncă
=D> MULTUMESC FRUMOS!!!
In cazul dv dupa trecerea a sase luni de la achitarea amenzii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare pentru conducere sub influenta alcoolului- amenda penala-obtinere permis lebebe lebebe buna ziua! am si eu o intrebare! dupa cit timp pot sa ma inscriu sa dau de permis? in data de 18 septembrie am terminat procesul pt. ca am condus baut la ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot obtine permisul de conducere? Raulll Raulll BUNA. In urma unui evenimet rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane y, instanta hotareste: ,,In baza art. 184 alin. 2 si 4 cod penal prin ... (vezi toată discuția)
Amenda penala- redobandire permis de conducere- termen Jones86 Jones86 Buna ziua , am primit o amenda penla de 3000 de roni dupa o hotarare definitiva , dupa cit timp pot da examenul pentru permis ? Dupa ce platesc amenda la cit ... (vezi toată discuția)