avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzari mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzari mosteniri

Suntem 3 mostenitori.Mama si 2 copii.Toti suntem de acord sa vindem un teren. Trebuie neaparat sa dezbatem mostenirea din urma tatalui ,s-au putem sa vindem direct prin semnatura totul odata .Trebuie neaparat sa dezbatem mostenirea ca sa putem vinde?

=D>=D>
Cel mai recent răspuns: miliga , utilizator 15:04, 9 August 2011
trebuie dezbatuta succesiunea dupa tata sa puteti vinde apoi ce aveti in proprietate.
in momentul asta ca proprietar apare tata..
fara dezbaterea succesiunii nu puteti vinde. Trebuie sa existe o continuitate in acte a titularilor dreptului de proprietate.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren in teleorman alex333 alex333 Bunaseara, doresc sa cumpar un teren in Teleorman (saracie maxima) titlu de proprietate este pe numele tatalui vanzatorului ( decedat in 1999 care mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau nu? ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Rog pe acei care pot si vor sa ma lamureasca,in urmatoarea situatie:parintii decedati,mai multi frati.Mama a avut 5 ha,doar ale ei mostenire(pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament fara consensul mostenitorului UcraD UcraD Buna ziua,doresc sa stiu daca tatal meu poate sa vanda apartamentul propietate,fa avea semnatura mea.Mentionez ca mama este decedata iar eu facand actul de ... (vezi toată discuția)