avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am cumparat niste pamant de la o sora pe baza unei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am cumparat niste pamant de la o sora pe baza unei harti semnate ,contra cost,in prezenta a doi martori!

Acum 10 ani am cumparat 100m.p.teren ,loc de casa,sub semnatura privata,in prezenta a doi martori.Anul trecut a iesit titlul de propietate si sora de la care vam cumparat pamntul refuza sa recunoasca.Ce pot face?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:22, 8 August 2011
S-o actionati in instanta, pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare. O sa va trebuiasca copia chitantei si martorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act intocmit de mana mariusbt1 mariusbt1 daca achizitionez un apartament pentru care initial ofer un avans prin act intocmit de mana cu martori.daca dupa aceea nu se va respecta intelegerea acest act ... (vezi toată discuția)
Vinzari cumparari fara autentificare notariala badila steluta badila steluta acum citiva ani am cumparat o supraf. de teren fara sa inchei un act notarial doar cu o chit. de mina si 2 martori . acesta acum amina sa-mi incheie act ... (vezi toată discuția)
Cati ani e valabil un contract de vanzare cumparare facut de mana cu martori chana chana si daca dupa expirarea contractului de vanzare cumpare tranzactia este considerata nula?,,va multumesc (vezi toată discuția)