avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... interventie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

interventie

Buna ,in divortul parintilor mei ,eu fiind major pot interveni cu succes cu o cerere in interes propriu privind stabilire paternitate,avand in vedere ca eu m/am nascut dupa despartirea in fapt a sotilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:30, 9 August 2011
Nu puteti face cerere de interventie in procesul de divort.
Divortul este o actiune exclusiv personala, fapt care inlatura posibilitatea formularii cererilor de interventie, fie ele in interes propriu, fie in interesul uneia dintre parti.
cred ca dvs aveti deja paternitatea stabilita.. avand in vedere ca un copil il are ca tata " pe sotul mamei sale" si dvs sunteti un copil nascut in casatorie.
daca nu acesta va e si tata biologic, va puteti indrepta impotriva lui cu o actiune de tagada de paternitate in termen de max 3 ani de la data cand ati devenit major. ( oricum, separat de procesul de divort)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate ric_85 ric_85 O persoana casatorita are 3 copii, dintre care numai unul din ei este al sotului.Ei au fost despartiti in fapt de 5 ani, dar nu au divortat decat la sfarstiul ... (vezi toată discuția)
Despartire eu017 eu017 Buna ziua, As dori sa stiu cum te poti desparti de sotie, cu un copil recunoscut de sot, dar tata fiind altcineva. Mentionez faptul ca sotul nu a stiut ca ... (vezi toată discuția)
Paternitate JulieC JulieC Ma adresez dumneavoastra cu o problema delicata. Sunt despartatita in fapt de fostul meu sot de doi ani de zile. Sunt intr-un proces de divort de in faza de ... (vezi toată discuția)