Buna seara!
Tatal meu a fost diponibilizat in urme cu 22 de luni pe motive economice si in urmatoarele 2 saptamani firma la care lucra a mai angajat alte 4 persoane pe aceeasi functie; am intentat un proces firmei respective, am castigat in prima instanta in februarie anul curent;firma a facut recurs, acesta fiind respins de catre curtea de apel in 14 iunie a.c., dandu-i castig de cauza tatalui meu;instanta a dispus anulare deciziei de concediere, reintegrarea in postul detinut anterior si citez:"obliga parata sa plateasca reclamantului despagubiri egale cu drepturile salariale indexate,majorate si reactualizate, precum si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul incepand cu 30.09.2009 si pana la reintegrare" . Am subliniat despagubiri egala, pentru urmatoarea intrebare:
daca este vorba de despagubiri egale cu drepturile salariale si nu salariile cuvenite, trebuie sa restituie indemnizatia de somaj de care a beneficiat?
A doua intrebare:
Care sunt urmatorii pasi de facut, (tinand cont de faptul ca astazi am intrat in posesia sentintei de la curtea de apel) pentru punerea in aplicare a sentintei si a recuperarii despagubirilor(exista cumva o cere tip care trebuie depusa undeva, sau ceva in acest gen)?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
~ final discuție ~