avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare fosti proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare fosti proprietari

salut.in luna mai am cumparat un apartament. fostii proprietari au cerut sa-i mai las pana pe 15 august, drept urmatre am facut o hartie de mana ca ii la spana pe 15 august si ca ei platesc cheltuielite. acum au cerut o amanare, dar i-am refuzat pentru ca si eu trebuie sa predau apartamentul in care stau. cum pot proceda sa-i evacuez daca nu vor sa paraseasca apartamentul. in contractul de v-c nu scrie nimic de cele scrise mai sus. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 00:14, 9 August 2011
Promovati ordonanta presedintiala ""evacuare"",actiune pe care o veti depune la judecatoria competenta.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
andymaurul, utilizator
Actele notariale constituie titluri executorii.
Incercati punerea in executare silita a acelei clauze din contractul de vanzare-cumparare in care scrie ca vanzatorii predau cumparatorilor, la data perfectarii vanzarii, posesia si folosinta bunului imobil.
Pentru punerea in executare silita, apelati la un executor judecatoresc.
sunt de aceeasi parere ca ordonanta presedintiala de evacuare este mai eficienta in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o evacuare din imobil pe timp de iarna? ContSters232738 ContSters232738 Buna ziua, Am cumparat un imobil la o executare silita de la banca, imobil care nu este locuit de nicio persoana (proprietarul este plecat in Italia si cei ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu evacuare neconditionata ltune ltune In urma cumpararii unui apartament s-a incheiat contract de vanzare cumparare in care se specifica : \"in cazul in care nu predau efectiv imobilul ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa paraseasca apartamentul nostru maryion maryion Buna ziua! Deschid un nou subiect, deoarece nu am avut puterea, timpul si rabdarea sa citesc si sa gasesc situatii similare. Am cumparat un ap cu 3 camere ... (vezi toată discuția)