Ma puteti ajuta va rog cu un model de act constitutiv al unei societati comerciale dupa cesioarea partiolor unuia dintre asociati?
Mentionez ca vreau sa cedez actiunile pe care le detin intr-un SRL si de la Registrul comertului ni s-a spus ca trebuie schimbat Actul constitutiv, si pentru a mai scuti niste cheltuieli, acesta poate fi redactat de noi.
Cum Societatea este deja infiintata, nu stiu cum trebuie formulata prima parte a actului.
Tot de la Registrul Comertului ni s-a spus ca statustul practic va fi acelasi , de aceea ne sugreaza sa il facem noi ,numai ca se schimba numele asocialtilor si nu se mai specifica faptul ca acestia infiinteaza societatea.
Aici este practic dilema si va rog sa ma ajutati. Eu il retiparesc si nu stiu cum trebuie sa fie exprimarea primei parti.
ACTUL CONSTITUTIV ACTUALIZAT
AL SOCIETÃŢII
S.C.[*] S.R.L.
Din data de [*]
Asociaţii:
1. [*],
2. [*],
au hotărât adoptarea prezentului ACT CONSTITUTIV în formă actualizată, conform dispoziţiilor Legii 31/1990, art. 204 alin. 4, care stabileşte raporturile între toţi asociaţii şi cadrul de organizare şi funcţionare al societăţii comerciale SC [*] SRL.
Va rog sa nu postati mesaje consecutive, puteti edita mesajul deja postat.