avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv firma

la adaugare obiect de activitate trebuie actualizat si actul constitutiv? si daca da el trebuie retiparit integral cu toate art.?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:36, 22 August 2011
Da, trebuie reactualizat si trebuie retiparit.
Da. Actualizat in baza art. 204 alin. 4 din L31 / 1990 republicata si modificata.
Este suficient sa redactati actul vechi la care sa adaugati noile modificari si sa-l depuneti sub semnatura privata, fara a fi nevoie sa-i dati data certa la avocat sau la notar. Prin simpla depunere a actului constitutiv actualizat la registrul comertului, acesta primeste data certa in conformitate cu art. 5 alin.7 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv dupa cesionare parti sociale Val1977 Val1977 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de act constitutiv al unei societati comerciale dupa cesioarea partiolor unuia dintre asociati? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv danmarianpopescu danmarianpopescu Daca dam hotararea Hotarare AGA pentru numirea celui de al doilea administrator trebuie schimbat actul constitutiv??? Daca se schimba actul constitutiv ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)