am cerut incredintarea minorului reluarea numelui dinaintea casatorieiiar paritul sa fie obligat la plata unei pensii de intretinerein favoarea minoruluiin cuantumul stabilit de lege.si ca desfacerea casatoriei sa fie din vina exclusiva a piritului.piratul sa fie obligat si la plata cheltuielilor de judecata.deci trebuia altfel?
puteti cere si acum cand se va discuta de pensie, sa fie obligat sa plateasca de la data introducerii cererii, din ianuarie, intrucat tatal nu a contribuit cu nimic in perioada asta la intretinerea copilului. ramane de vazut cum se va pronunta instanta.
daca nu va convine rezultatul, mai aveti o sansa in calea de atac
dar daca sotul nu a depus si nu depune adeverinta de la locul de munca se va tot amina procesul pina cind?pt ca eu stiu exact unde lucreaza la ce firma.la ultima infatisare a spus cand la intrebat in cit timp poate aduce adeverinta el a spus ca in 3 luni adica mai exact nu vrea sa dea pensie si bani pt copil.atunci ce se va intampla?mie mia spus el ca nu va veni la proces ca nu are bani de sticat aiurea pe drum el fiind din oradea si eu din orastie.
Daca la urmatorul termen nu se prezinta si deci nu depune adeverinta de venit, indicati dvs. angajatorul si sediul acestuia si solicitati efectuarea prin intermediul instantei a unei adrese pentru comunicarea veniturilor.
Pensia alimentara
SamTea
buna ziua! fiica mea in varsta de 21 de ani, studenta la zi anul 2, nu beneficiaza de pensie alimentara din partea tatalui sau deoarece acesta nu considera ca ... (vezi toată discuția)