avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AVIZE LEMN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AVIZE LEMN

Va rog ajutati-ma ! Am preluat o societate care presteaza servicii debitat masa lemnoasa pentru diverse persoane, care aduc lemnul insotit de aviz. Dupa debitare
cheresteaua obtinuta este transportata in diverse locuri in tara , pe afiz figurand numele celui unde ajunde cheresteaua. Nu stiu in care moment se face factura de prestare servicii , la intrare in baza avizului persoanei carea aduce busteanul sau la iesire , dar pe avizul de iesire nu este acelasi nume ca pe avizul de intrare.Dar in mod normal ar bon ce casa.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:26, 10 August 2011
Imi cer scuze, nu am inteles cele scrise de Dvs. :sorry:
1. Ce sunt cei care va aduc masa lemnoasa pentru debitat? Persoane fizice sau juridice?
2. Pentru cine debitati acesti busteni? Nu pentru aceleasi persoane?
3.
Nu stiu in care moment se face factura de prestare servicii , la intrare in baza avizului persoanei carea aduce busteanul sau la iesire , dar pe avizul de iesire nu este acelasi nume ca pe avizul de intrare.Dar in mod normal ar bon ce casa.

Aici m-ati bagat in ceata. Puteti relua mai explicit, va rog? :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal. marem marem Buna, In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost ... (vezi toată discuția)