avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces verbal.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces verbal.

Buna,
In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost oprit de un echipaj de politie, care in urma verificarilor a constatat ca nu are aviz de insotire,sau alt document pentru lemne, eu nestiind de la inceput ca nu are acest document. Ofiterul de politie, nu a avut treaba cu respectivul si a inceput sa scrie pv pe numele, confiscand si lemnele. Dupa ce a terminat de scris, mi-a dat doar sa-l semnez, rubrica "Alte mentiuni" fiind deja completata.
Am vreo sansa, daca fac contestatie, sa imi fie anulat pv. Am martor ca lemnele nu erau ale mele si ca eu doar efectuam transportul.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 19:53, 3 Ianuarie 2013
Nu poti contesta PV ,intru cit intra in obligatia soferului documentele de transport . Daca lemnele erau furate ,te poti trezi si cu confiscarea masini si fiind vorba si de masa lemnoasa ,e cam rau . Politistu a procedat corect , nu are treaba cu pasageru ci cu conducatoru auto care are datoria sa faca transportul cu documente de provienenta a marfi pe care o are in masina
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2013
alexandruteutisan, utilizator
Asa ca dute si rezolva-ti de un bon pe acea data ca este de rau.
Dar documentele de transport ( acte doveditoare ca ai fost inchiriat ) , factura ca efectuai transport pentru alta persoana din postura de transportator cu licentele corespunzatoare , le aveai ????#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal. marem marem Buna, In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost ... (vezi toată discuția)
Confiscare lemne foc BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL Am urmatoarea situatie: in primavara acestui an am cumparat lemne pentru foc, pe care le-am depozitat in curtea parintilor in vederea uscarii si pregatirii ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost confiscat materialu si am primit amenda pe nedrept, consider eu. NicoMiha NicoMiha VA ROG MULT SA IMI RASPUNDA CINEVA DAK ASI PUTEA SA FAC CEVA SA IL MAI RECUPEREZ... vreu sa povestesc tot ca sa se inteleaga. am o locuinta in localitatea ... (vezi toată discuția)