avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces verbal.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces verbal.

Buna,
In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost oprit de un echipaj de politie, care in urma verificarilor a constatat ca nu are aviz de insotire,sau alt document pentru lemne, eu nestiind de la inceput ca nu are acest document. Ofiterul de politie, nu a avut treaba cu respectivul si a inceput sa scrie pv pe numele, confiscand si lemnele. Dupa ce a terminat de scris, mi-a dat doar sa-l semnez, rubrica "Alte mentiuni" fiind deja completata.
Am vreo sansa, daca fac contestatie, sa imi fie anulat pv. Am martor ca lemnele nu erau ale mele si ca eu doar efectuam transportul.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:46, 3 Ianuarie 2013
ați avea șanse dacă aveți probe.Totuși, nu am înțeles problema cu rubrica ”Alte mențiuni” , acolo trebuia să-i solicitați polițistului să completeze precum că dvs. declarați că acel camion conține bunurile numitului ”X„, că documentele de proprietate ale ”lemnelor” sunt la proprietarul lor, cetățeanul ”X” etc etc Grăbiți Contestația, se împlinește termenul !
Politistul are chiar "obligatia" de a va intreba daca aveti de facut mentiuni.
Din pacate, interdictia(transport marfa fara documente) si deci contraventia la codul circulatiei rutiere, este a conducatorului auto si nu al persoanei care eventual era proprietar.Presupun ca nici contract de transport nu ati putut prezenta.Ramane sa demonstrati/probati adevarul numai in fata instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal. marem marem Buna, In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la proces verbal al politiei pentru confiscarea masinii! cezara2005 cezara2005 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez in urmatoarea problema: in urma cu o saptamana fratele meu a fost oprit de un agent de ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)