avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract romtelecom

Buna ziua,
In aprilie 2008 am incheiat un contract cu Romtelecom pentru telefon si internet. Anul acesta in aprilie am cerut rezilierea contractului deoarece eram nemultumita de calitatea internetului dar si de pretul platit, gasind o oferta mai avantajoasa pentru telefon si internet. Acuma mi se cere sa platesc o taxa de reziliere anticipata pentru internet, dar nu si pentru telefon, desi in momentul semnarii contractului am stabilit acest contract pentru 2 ani. Luand legatura cu cei de la romtelecom mi s-a spus ca as fi fost intrebata acm un an daca merg in continuare cu telefonul si internetul de la ei. La acel moment am spus ca merg in contiunuare cu ei deoarece nu aveam o alta oferta mai buna la momentul respectiv. As dori sa stiu daca este legal ce face Romtelecomul, din moment ce au am incheiat un contract scris cu ei doar pe 2 ani, contract ce a expirat anul trecut in aprilie. Cum trebuie sa procedez ca sa nu platesc aceasta taxa care mie mi se pare abuziva?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:30, 11 August 2011
Cumva anul trecut cand ati fost contactata si intrebata daca mergeti mai departe cu ei, v-au oferit si o oferta mai convenabila? Daca ati intrat pe un asemenea program tarifar, automat "v-au legat de ei" inca o perioada contractuala de doi ani si de aceea va pun acum sa platiti acea penalitate de reziliere contract inainte de termen.
Nu mi-au facut o alta oferta ci am mers pe aceeasi oferta pe care am avut-o si pana atunci.
Termenul initial a expirat. Nu aveti de ce sa platiti taxa de reziliere, daca nu ati modificat in vreun fel contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)