avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cazier judiciar - CI expirata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cazier judiciar - CI expirata

Buna ziua si scuze daca am postat aiurea.
Am nevoie URGENT de certificat de cazier judicira iar Cartea de Identitate mi-a expirat de 3 zile si inca n-am fost s-o schimb la politie. Mai pot sa-mi scot certificatul de cazier cu actuala carte de identitate?
Cel mai recent răspuns: kelppa , utilizator 17:36, 19 Septembrie 2014
nu puteți. o carte de identitate expirată echivalează cu lipsa ei. cine solicită cazierul dacă dv-stră nu vă puteți identifica?
jorje a scris:

nu puteți. o carte de identitate expirată echivalează cu lipsa ei. cine solicită cazierul dacă dv-stră nu vă puteți identifica?


Buna ziua.Aceiasi problema o am si eu,insa in cazul meu,actele pt. noua carte de identitate sunt depuse deja de 2 sapt.,dar dureaza cca o luna,iar eliberarea cazierului imi e necesara zilele acestea.Oare voi avea probleme la eliberarea lui?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente: carte de identitate si permis de conducere bikaeraser bikaeraser imi cer scuze daca nu am postat unde trb dar va intreb si eu poate stie careva mai bine, maine urmeaza sa ma duc sa depun actele pt eliberare buletinului ( caz ... (vezi toată discuția)
Agresiune nucusor nucusor buna ziua,am fost agresat si lovit in fata blocului ziua in amiaza mare,mi s.a eliberat de la medicina legala un certificat cu 5 zile de ingrijiri.am depus ... (vezi toată discuția)