avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spalarea covoarelor in fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spalarea covoarelor in fata blocului

Buna ziua.Am si eu o problema legata de faptul ca la noi in Asp.se spala covoarele in fata blocului cu furtunul din subsol.Mentionez faptul ca suntem contorizati numai la nivel de bloc.Intrebarea mea este daca exista vreo lege in care ne interzice spalarea covoarelor si a masinilor in fata blocului ????? Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: aspo28bis , utilizator 07:34, 13 August 2011
Nu, nu exista asemenea prevedere, dar ca proprietari trebuie sa sesizati presedintele asociatiei, comitetul asociatiei pentru a lua masurile de sigilare a robinetului din subsol, incuierea subsolului si interzicerea in general a acestei activitati....sau penalizarea cu taxe substantiale a celor care practica asta cu covoarele si auto....
in acest sens, trebuie sa fie o hot a consiliului local din localitatea in care sunteti. interesati-va la primarie .
apoi, mai e vb si de apa care e platita de toti.
Are dreptate @gi_jane2! Interesati-va la Primarie in legatura cu o HCL in acest sens. Eu stiu ca la noi (Iasi) exista o asemenea hotarare privind spalatul masinilor pe domeniul public.
Apoi, de spalat spalati, dar cu plata apei consumate cum ramane? Sau si spalata si batuta si cu banii luati? Nu-i sovietic, mai ganditi-va!
In Tg. Mures considerat un oras european printr-o hotarare a consiliul local spalatul covoarelor si a masinilor este permis numai in locuri special amenajate , in caz contrar se considera contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 100 lei la 500 lei.=D>:P:((
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
ogra, utilizator
Vedeti ce scrie in Hotararea Consiliului local din orasul dv. Dar pana atunci,cand vedeti ca vecinii dv.spala covoarele in fata blocului chemati politia locala deoarece se considera ca murdaresc spatiul piblic mai ales ca folosesc detergenti.
La noi politia locala a aplicat amenzi de 200 lei pentru spalarea masinilor in fata blocurilor.
Veti vedea ca dupa primirea amenzilor se vor linisti cu spalatul.
Referitor la robinetul din subsol,apa consumata se considera pierdere si este suportata de toti locatarii.Cine a montat acest robinet ?

Alte discuții în legătură

Spalare masina pe locul meu de parcare privat apafaian apafaian Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Pierdere apa -avarie LocatarB LocatarB Va rog sa imi spuneti cum cuantificati pierderea de apa datorita unei avarii. Concret: la ghena de gunoi exista o teava cu un robinet pentru apa necesara ... (vezi toată discuția)