avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spalarea covoarelor in fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spalarea covoarelor in fata blocului

Buna ziua.Am si eu o problema legata de faptul ca la noi in Asp.se spala covoarele in fata blocului cu furtunul din subsol.Mentionez faptul ca suntem contorizati numai la nivel de bloc.Intrebarea mea este daca exista vreo lege in care ne interzice spalarea covoarelor si a masinilor in fata blocului ????? Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: aspo28bis , utilizator 07:34, 13 August 2011
Robinetul a fost montat de catre constructor.Nu am specificat sunt din Bucuresti sect.3.Pe aceasta cale Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalare masina pe locul meu de parcare privat apafaian apafaian Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Pierdere apa -avarie LocatarB LocatarB Va rog sa imi spuneti cum cuantificati pierderea de apa datorita unei avarii. Concret: la ghena de gunoi exista o teava cu un robinet pentru apa necesara ... (vezi toată discuția)