avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea CIM

Va rog sa-mi spuneti daca un director aflat in concediu de maternitate (are CIM suspendat de drept) mai are dreptul de semnatura in actele aditionale la CIM ale salariatilor.
In urma refuzului de a semna un act aditional la CIM privind o marire de salariu, dar care includea si alte clauze neconvenabile, mi-a fost trimis prin posta in doua exemplare cu mentiunea de a trimite unul inapoi semnat. Amandoua exemplare contin stampila unitatii si semnatura ( sub forma de stampila) a directorului aflat in concediu de maternitate. Are acest act vreo valoare?
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 19:33, 30 August 2011
La momentul suspendarii contractului deleaga prin decizie competenta indeplinirii atributiilor uneia sau mai multor persoane. Consider ca in atare situatie semnatura nu este legala.
Indiferent cat de legala este sau nu semnatura directorului, dv. nu puteti fi fortat sa fiti de acord cu modificarile propuse.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare sarcini coleg mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. In curand colega mea de serviciu va ramane in concediu de crestere copil. In urma discutiilor cu directorul societatii am convenit ca eu voi prelua ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Decizia de concediere handsu handsu Din partea angajatorului semnatura cui trebuie sa figureze pe decizia de concediere ? Fara aceste semnaturi este valabila ? (vezi toată discuția)