avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare sarcini coleg
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare sarcini coleg

Buna ziua. In curand colega mea de serviciu va ramane in concediu de crestere copil. In urma discutiilor cu directorul societatii am convenit ca eu voi prelua atributiile colegei si voi beneficia de o marire a salariului. Intrebarea mea este: Ce acte trebuie intocmite pentru a evidentia preluarea sarcinilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 24 Iunie 2015
act aditional la CIm si fisa postului.
Se poate intocmi si un nou c.i.m. pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea a doua functii Vasile Denise Vasile Denise Buna ziua, In prezent sunt director adjunct, in cadrul unei sucursale de banca. De mai bine de 7 luni, ii tin locul si colegei mele, director al sucursalei, ... (vezi toată discuția)
Urmarirea incetarii efectelor unei decizii date de directorul societatii? otilia13 otilia13 Buna ziua. Ca urmare a existentei unui post vacant pe o perioada determinata pe durata concediului pt cresterea copilului in varsta de pana la un an, a fost ... (vezi toată discuția)
Incetare cim coolgirl2013 coolgirl2013 In scurt timp va trebui sa plec din firma deoarece va reveni o pers cu aceeasi functie cu mine din concediu crestere copil, eu avand contract pe perioada ... (vezi toată discuția)