avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... tratamnet fiscal la dizolvarea si lichidarea simultana
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

tratamnet fiscal la dizolvarea si lichidarea simultana

buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o dizolvare cu lichidare simultana a unui srl cu asociat unic. srl-ul are datorii doar fata de asociat, contracte de imprumut in baza carora s-au cumparat diverse bunuri in societate. cum se poate stinge datoria societatii fata de asociat?
este mai bine ca asociatul sa renunte la achitarea de catre societate a contractelor de imprumut si bunurile srl-ului sa-i fie transferate . acest transfer implica colectarea TVA? asociatul unic este obligat la plata impozitului ?
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
aadynna, utilizator

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare simultana aadynna aadynna buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o dizolvare cu lichidare simultana a unui srl cu asociat unic. srl-ul are datorii doar fata de asociat, ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator ContSters78427 ContSters78427 Bună seara dragi colegi. Speta suna in felul urmator: societate comerciala cu asociat unic, urmeaza sa solicite dizolvarea si lichidarea simultana fara ... (vezi toată discuția)
Închidere firma cu datorii Alexinho_bucur Alexinho_bucur Buna. M-am trezit cu o societate pe numele meu adică eu figurez ca administrator. Eu nu am nici cea mai mică idee ce s-a petrecut in societate. Eu doar am ... (vezi toată discuția)