avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala rovinieta

Buna sera !
In dec.2010 am uita sa achit rovinieta,timp in care pana pe data de 09.03.2011cand am achitat am circulat. Acum au inceput sa vina amenzile din ian.si feb. Pot fi contestate in instanta pt.termenul de aducere la cunostinta ? Ian.,feb.=>tocmai in august?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:48, 9 August 2011
Da, pot fii contestate
Multumesc ! Sti cumva in baza carui articol? Auzisem ca s-a dat o lege publicata in monitorul oficial in care se spune ca indiferent de infractiune ,trebuie adusa la cunostinta in termen de 30 zile de la data infractiunii.
... contraventiei.
au termen 6 luni sa intocmeasca procesul verbal si apoi 30 de zile sa-l comunice.
www.avocatnet.ro/content/art...
Buna seara !
Va multumesc frumos !
CNADNR are termen 6 luni pt a va intocmi PV si inca 30 de zile pt a vi-l trimite la domiciliul cunoscut in evidenta populatiei. Deci daca faceti calculul se cam aduna cam 7 luni. Faceti calculul si vedeti care din PV primite se incadreaza si care nu pt contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenzi multiple rovinieta Wrathfly Wrathfly Am primit un numar de 6 PV cum ca am condus pe DN1 fara rovinieta in luna Martie,ce e drept doar in luna Martie nu am avut rovinieta ea fiind platita in ... (vezi toată discuția)