Am primit un numar de 6 PV cum ca am condus pe DN1 fara rovinieta in luna Martie,ce e drept doar in luna Martie nu am avut rovinieta ea fiind platita in Aprilie, pot contesta faptul ca este aceeasi infractiune si sa se dea un avertisment? O alta problema ar fi ca asa cum este scris probele sunt tinute 6 luni iar toate PV sunt scrise cu 2 zile inainte e expirarea acestor 6 luni ,teoretic proba nu mai exista ( smechereste nu ? ca doar suntem in Romania).O alta problema este faptul ca toate au fost primite cand nu eram in tara de familie deci este o problema pentru 3 dintre ele fiind termenul depasit de 15 zile ( pot demosntra cu acte ca nu eram in tara la data respectiva si de cand sunt in tara nu au trecut 15 zile)
Contestati-le pe fiecare in parte, pt cele "expirate" solicitati repunerea in termen ( sanse mici).
De mentionat ca nu sunt infractiuni, ci contraventii.
PV se emit in termen de 6 luni si se trimit in 30 de zile la impricinat. Deci nu cred ca exista intarzieri din partea CNADNR. Puteti face si contestatie dar nu prea aveti sansa de castig. Oricum eu va urez succes!