avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recuperare sume concedii medicale de la casa de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recuperare sume concedii medicale de la casa de sanatate

Buna seara,
Imi puti spune va rog care este procedura pentru recuperarea banilor pe concedii medicale acum in 2011, dupa faimoasa 112? Ce trebuie sa cuprinda dosarul si daca se face lunar sau pe mai multe luni cumulate? In speta am un concediu de risc maternal si cu urmarea sarcina si lauzie....va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ramyilies , utilizator 11:59, 10 August 2011
Va rog, daca v-ati confruntat deja cu aceasta situatie, orice sfat este extrem de util
Multumesc
Buna ziua,
Referitor la intrebarea dvs. va pot preciza ca trebuie intocmit un daosar care sa cuprinda:
- declaratia 112
- centralizator concedii medicale
- cererea tip
- certificat de atestare fiscala de la Finante
- fisa sintetica 439
- concediul medical ex. roz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar recuperare concedii medicale in 2018 roxana69 roxana69 Am vazit pe site-ul CNAS ca in 2018 trebuie adaugate la dosarul de recuperare concedii medicale si urmatoarele documente: Baza de calcul a concediilor ... (vezi toată discuția)
Concediu medical postnatal de completat si cerere inaintare apetra apetra Am mers la casa de sanatate sa depun un certificat medical cu anexa 1.1 de la D112 si centralizatorul. Un functionar a refuzat sa le primeasca spunand ca imi ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)