avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu de o persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu de o persoana decedata

Buna ziua cum aflu de o persoana decedata daca nu are ultima adresa unde pot intreba infara de politia teritoriala ,,unde o mai pot gasi ,,nu o gasesc nici la decese deoarece nu stiu unde a decedat si cind ,,dar un titlul de proprietate al persoanei ?,,Este vro institutie unde pot afla ,,mentionexz nu stiu ultima adresa si nici unde a decedat sau unde este inregistrat decesul...va multumesc ,,anticipat,stefania
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:41, 10 August 2011
Evidenta populatiei.
Buna ziua ,,inafara de evidenta populatiei unde mai pot cauta ?
Avand in vedere ca nu stiti unde avea domiciliul nu cred ca puteti afla pe cale administrativa.

Puteti angaja un detectiv particular care sa se ocupe cu gasirea respectivei persoane.
Buna ziua ,,alta administratie unde o pot gasi ,,,nu exista o administratie al deceselor sau ceva in bucuresti ma refer ,este vorba de o persoana din 1970 care avea atunci 70 si de ani ,,avea ultimul domiciliu undeva si locuia in casa altei persoane pe atunci ..va multumesc
Din pacate aveti prea putine date cu privire la defunct. Incercati la evidenta populatiei asa cum ati fost sfatuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)
O nelamurire judecatoreasca stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ..ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns mai concret ,,parinti mei au facut casa pe terenul unei batrine in 69 ,s-au inteles cu ea sa o lase ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot cauta tatal? DutaRoxana DutaRoxana Buna ziua, Ma numesc Roxana si as dori sa aflu cum imi pot da tatal in cautare?Nu mai stiu nimic de el de 4 ani.Parinti mei sunt divortati de cand ... (vezi toată discuția)