avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general regularizare energie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

regularizare energie

Cum se inregistreaza o factura de energie in care s-a facut regularizarea si valoarea energiei e cu minus?Este o suma mai mare si contul de cheltuieli cu energia daca e folosit e cu semnul minus...#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:57, 11 August 2011
E posibila si aceasta situatie. In cadrul acelui formular, minusul de aici se va aduna cu alte plusuri si in final iese ceva realist.
Nu-i ok.La un control de fond s-au legat de lucrul asta,cel care intocmise bilantul avea un rulaj al unui cont de cheltuieli negativ...
Nu aveti cum sa inregistrati ca si venit, deoarece se face regularizarea energiei electrice. Daca s-a costituit cheltuiala pe cont 605, nu puteti inregistra altfel. Si eu am avut aceasta situatie, si controlul nu s-a legat de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere comerciala primita si acordata G.V. G.V. Buna ziua, daca am cateva intrebari catre dvs. : 1, daca am o factura de reducere , se pune pe contul 609? (Reducere comerciala buc 1 valoare -150,00 ... (vezi toată discuția)
Eroare bilant 30.06.2011 demiankiki demiankiki Buna ziua Saptamana trecuta am depus bilantul si azi m-au sunat de la finante sa ma anunte ca s-a prelucrat bilantul depus dar cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cum se trec in declaratia 101 sumele din ct.609 si 709 Va multumesc, (vezi toată discuția)