avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL

Buna ziua. As vrea sa intreb daca noile date introduse in revisalul nou (cel aplicabil de la 16 august 2011) si anume cele salvate din revisalul vechi si informatiile noi trebuie transmise la itm cu adresa de inaintare sau e suficient online? (nu am semnatura electronica)....Multumesc!:O
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:34, 10 August 2011
Cred ca faceti o confuzie:
1. revisalul se poate transmite online cu parola luata de la ITM
2. pe mail cu semnatura electronica
3. la ghiseu cu discheta/stick

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut la angajarea primilor salariati? carmenbn carmenbn Din 01.10 dorim sa angajam 3 salariati.Ce trebuie facut?Se intocmesc contracte de munca si se merge cu ele la ITM?Ce alte documente sunt necesare?Nu avem ... (vezi toată discuția)
Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)