Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti, iar unii vecini obisnuiesc sa arunce pe ferestre nu doar resturi menajere, carpe, sticle, pungi etc, ci si apa din cratitele pe care le spala sau apa pe care o folosesc la spalatul prin casa. In conditiile acestea, de multe ori mizeriile aruncate nu doar ca imi ajung pe ferestre, ci se mai intampla ca apa murdara aruncata pe ferestre sa imi intre in casa. In dreptul ferestrelor sunt niste pomi si din crengile acestora o parte din apa aruncata pe ferestre mai ajunge si in apartamentul meu... Reprezentantii asociatiei de locatari riudica neputinciosi din umeri, pretextand ca nu stiu cine arunca gunoiul pe fereastra. Cert este ca mi multe persoane practica acest lucru. Cum pot dovedi eu cine arunca si din punct de vedere legal ce sanctiuni pot fi luate impotriva celor care fac asa ceva?
faceti niste fotografii relevante, reclamati in scris la: primarie, politie, politia locala, ecologisti, sanepid, dupa ce primiti raspunsurile, va rog anuntati-ne si pe noi cine v-a rezolvat problema.:vishenka: