avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pers.din somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pers.din somaj

trebuie sa precizez in Revisal ceva legat de faptul ca pers. se angajeaza din somaj
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 11:05, 10 August 2011
Nicidecum, nu are legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de somaj ciobicasimona ciobicasimona buna ziua , am si eu nevoie de niste raspunsuri sotul meu a intrat in somaj din octombrie 2011iar la sf lunii ianuarie 2012 a incercat sa se angajeze , nu i au ... (vezi toată discuția)
Avantaje pentru angajator care angajeaza pers. in varsta de 55 ani Raducu Florin Raducu Florin Suntem o firma care am vrea sa angajam o pers. in varsta de 55 ani care in acest moment este inregistrata cu indemnizatie de somaj. Aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie inregistrata o firma noua la itm ? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Am o nelamurire legata de inregistrarea unei firme la ITM. Care este termenul in care trebuie inregistrata la ITM ? Stiam de 60 de zile, dar ... (vezi toată discuția)