avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat timp trebuie inregistrata o firma noua la ITM ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat timp trebuie inregistrata o firma noua la ITM ?

Buna seara,

Am o nelamurire legata de inregistrarea unei firme la ITM. Care este termenul in care trebuie inregistrata la ITM ?

Stiam de 60 de zile, dar nu stiu daca 60 de zile de la infiintare sau de la aparitia primul angajat ?

Astept si parerile dumneavoastra, multumesc !

Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 19:25, 18 Februarie 2010
Acel termen de 60 de zile inclusiv de la data inregistrarii la Adm Fin. este pentru a va declara microintreprindere ... prin urmare, in acest termen trebuia sa angajati minim o persoana.
Cu o zi anterioara angajarii unei persoane se inregistreaza firma, precum si acea persoana in Revisal - program ce se depune obligatoriu in acea zi. ( adica anterioara angajarii pers).
exemplu: daca vreti sa angajati o persoana, trebuie ca sa va inregistrati firma la ITM iar introducerea pers in Programul Revisal se va face cu o zi anterioara de a incepe acesta serviciul iar acest program Revisal se va depune la ITM in ziua in care se si introduce in program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca ioan.morosan ioan.morosan Buna seara! Vreau sa intreb cum sa putea proceda in urmatoarea situatie: Contractul actual de munca imi expira la finele lunii, 28.02.2010. Cu data de ... (vezi toată discuția)
Modificari la revisal cristinaburescu cristinaburescu Buna ziua!cine ma poate lamuri si pe mine cu o problema care tine de noua lege H 34/2010 in legatura cu revisalul. Eu am de inregistrat un contract cu data de ... (vezi toată discuția)