avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdere act de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdere act de propietate

in anul 1950 bunica si bunicul meu am construit o casa.Dupa moartea bunicului meu dorim sa facem taxa de succesiune .Problema este ca bunica a pierdut contractul de propietate al imobilului si nici nu stiu unde trebuie sa ma adresez pentru a primi duplicatul contractului de propietate al casei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: constantina77 , utilizator 10:04, 11 August 2011
Luati legatura cu un notar din raza teritoriala unde se afla imobilul, va spune ce aveti de facut sau chiar va obtine documentatia.
asa am facut.problema este rezolvata
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune in instanta Pavel Florina Pavel Florina Suntem 5 frati ( 3 de tata si 2 de mama) , un apartament pe numele bunicii paterne, tatal decedat cu 2 ani inaintea bunicii ( a mamei lui ), noi fratii de mama ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Rock Rock Buna ziua, va solicit sprijinul in urmatoarea problema: mama , eu si sora mea suntem mostenitoare dupa tata. Am facut succesiunea cu muti ani in urma. Acum ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)