avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii rectificativa 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

rectificativa 112

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. In perioada martie - iunie 2011 in declaratia 112 nu s-a trecut la un angajat co-asiguratul (sot). Societatea pateste ceva daca depune rectificative?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 09:27, 11 August 2011
Nu m-am exprimat cum trebuie: primim amenda daca depunem rectificativele pe perioada respectiva?

Va multumesc anticipat!
1. Nu se platesc amenzi pt declaratii rectificative.

2. nu cred ca trebuie depuse rectificative pe toate lunile pt coasigurare. Este suficient sa depuneti pt iunie daca coasiguratul are probleme medicale, iar daca nu are probleme medicale puteti sa depuneti pe iulie 112 cu respectivul coasigurat, iar de la date depunerii va avea asigurare medicalla
Multumesc mult!
Asa o sa procedez, deoarece coasiguratul nu a avut probleme medicale in acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)