avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subconcesiune sau subinchiriere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subconcesiune sau subinchiriere?

Concesionarul unui spatiu comercial poate cesiona Contractul de Concesiune printr-un contract de subconcesiune sau subinchiriere?Cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 16:16, 10 August 2011
Daca nu sunt clauze care sa interzica acest drept e valabil, daca nu se cere acordul proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere spatiu hajnyci hajnyci Buna ziua! societatea noastra are un contract de inchiriere cu o alta firma si intr-un articol scrie : LOCATARUL VA AVEA DREPTUL SA CESIONEZE DREPTURILE SI ... (vezi toată discuția)
Cum se transpune in acte colaborarea noastra? andreistan andreistan Buna ziua, O cunostinta de-a mea are o brutarie, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu cesionat de la Consiliul Judetean Brasov. Eu pe firma mea am ... (vezi toată discuția)
Preluare concesiune hyotis hyotis Buna ziua, Am cumparat o plantatie de pomi fructiferi care este pe un teren concesionat de la primarie.pot face preluare de concesiune, sau trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)