avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preluare concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preluare concesiune

Buna ziua,
Am cumparat o plantatie de pomi fructiferi care este pe un teren concesionat de la primarie.pot face preluare de concesiune, sau trebuie sa fac o concesiune noua dupa ce vanzatorul denunta propriul contract
Cel mai recent răspuns: hyotis , utilizator 13:11, 14 Ianuarie 2016
Trebuie sa vedeti clauzele contractului de concesiune incheiat cu primaria.
in contractul cu primaria se interzice doar subconcesiunea. stiu ca se mai fac preluari de concesiune daca este un imobil pe teren si cumperi imobilul...dar in rest

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte livada pomi oanaana oanaana buna seara va rog sami dati si mie un raspuns in anul 1995 eu cu tatal meu am infiintat o livada de pomi fructiferi in apropiera unei comune.pe acel teren ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)