Salutare tuturor!
Am si eu o problema si sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: sunt consilier juridic stagiar si lucrez la o S.C. si m-am inscris in Colegiul Consilierilor Juridici din Bucuresti in martie 2008. La inscriere mi s-a spus ca am nevoie de un indrumator.Din pacate firma la care lucrez nu are un consilier juridic definitiv care sa-mi poata fii indrumator.Astfel ca am ajuns in luna august si inca nu am gasit un indrumator. Poate cineva sa-mi spuna cum pot gasi un indrumator? Conform cerintelor Colegiului imi trebuie un contract de indrumare si un raport facut de catre consilierul juridic indrumator atunci cand voi da examenul de definitivat.
O alta nelamurire pe care o am este urmatoarea: pe acest indrumator trebuie sa il platesc s-au cum se procedeaza.
Sunt noua in acest domeniu asa ca fiti intelegatori cu mine.
Multumesc mult pentru orice raspuns dat !
Indrumarea se face cu titlu gratuit!
In principiu ar trebui sa-ti gaseasca Colegiul un indrumator dintre consilierii juridici definitivi cu peste 5 ani vechime.
Este evident faptul ca indrumarea se face cu titlu gratuit. Intr-adevar este treaba in principiu a colegiului sa iti dea un indrumator, dar in caz contrar poti cauta pe formuri pe net sau altundeva prin cercul de prieteni.
IN CONDITIILE DATE, VA ALEGETI INDRUMATORUL IN FUNCTIE DE INCREDEREA PE CARE O AVETI IN ACESTA: CUNOSTINTA SAU VECINATATE DE DOMICILII / LOCURI DE MUNCA ORI COMPATIBILITATE DE ACTIVITATE;