avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale platile utilitatilor la un contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

platile utilitatilor la un contract de comodat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:

Avand sediul social intr-un apartament cu 2 camere prin contract de comodat.

Intrebarea mea este: utilitatile le putem trece pe firma? adica cablu,intretinere,lumina etc?

Multumesc,
Bineinteles. Se vor deduce la plata impozitului. Sunt cheltuieli facute in legatura cu activitatea societatii.
si cum anume? toate bonurile si facturile,chitantele se vor pune la actele firmei pe luna respectiva? chiar daca pe chitante si facturi apare numele propietarului persoana fizica?
Exista un contract de comodat intre proprietar si administratorul firmei. In contractul de comodat trebuie specificat faptul ca comodatarul este cel care suporta cheltuielile privind intretinerea spatiului respectiv. Prin urmare, in baza contractului, acele facturi emise de catre companiile de utilitati alaturi de chitanta achitarii lor se pastreaza si se deduc din cheltuielile societatii. :)
inteleg, am in fata contractul de comodat si constat ca firma de avocatura care l-a redactat nu a specificat in nici un fel asa ceva.. ce sa fac?? spune doar pe udneva ca comodantul il autorizeaza pe comodatar sa ia toate masurile necesare in legatura cu obiectul imprumutat pentru asigurarea cadrului legat precum si a conditiilor necesare idn punct de vedere economic, tehnic si logistic pentru desf. activitatii

aceasta sa fie??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Contract de comadat denisa2011 denisa2011 buna ziua o sc are contract de comadat pt sediul firmei, in acest contract eu am mentionat ca factura de lumina, cablu si intretinerea sa fie platite de catre ... (vezi toată discuția)