avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Se poate lua concediu de odihna în timpul preavizului de 20 de zile lucratoare, acesta din urma se suspsenda sau angajatorul plateste angajatului disponibilizat zilele de concediu fara ai da zilele libere efectiv?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:49, 10 August 2011
Se platesc zilele libere de concediu neefectuate.
Da,se poate ,concediul de odihna suspenda executarea preavizului. Dupa efectuarea co,preavizul continua pana la expirare.
Este posibila insa si varianta platii la plecarea din unitate a indemnizatiei pt. co neefectuat.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Pe perioada preavizului de 20 de ile lucratoare, angajatul are voie sa-si foloseasca zilele de concediu neefectuate pana la intrarea in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Co anuleaza previzul? gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Sunt angajata de 4 ani la o firma SRL cu contract pe perioada nedeterminata, iar zilele trecute seful m-a anuntat ca vrea sa schimbe \"echipa\" ... (vezi toată discuția)