avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Cuponiada
Discuție deschisă în Bursa de valori

Cuponiada

Buna seara,

am cateva cupoane ramase de la tatal meu (decedat), actiunile sunt depuse la hotel Hilton.Unde pot afla valoarea actiunilor?....avand in vedere ca de cate ori am dat telefon la socitate, mi s-a spus ca nu mai au nici o valoare,ca dividente nu se pot plati deoarece firma este pe pierderi (chiar or fi avut pierderi toti acesti ani) si banii rezultati din profit s-au reinvestit ???/....exista vre-o societate guvernamentala care sa poata verifica aceste date.....
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lucicasweis , utilizator 17:28, 19 August 2011
Dividende este posibil sa nu mai acorde dar valoarea lor ca actiuni le puteti afla de la Bursa de Valori Bucuresti (www.bvb.ro) și puteti sa le vindeti ori pe Bursa ori puteti merge la Depozitarul Central (www.roclear.eu).

Dividendele se acorda in urma hotararii Consiliului de Administratie si a AGA si daca actionarul majoritar doreste sa fie reinvestite ele vor fi reinvestite.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
pe bursa le poti vinde daca societatea respectiva este cotata daca nu n-ai cum B-)
Pai daca vorbim de Hotelul Hilton atunci va asigur ca este inscris la bursa.

Pentru firmele care nu sunt inscrise la bursa le puteti vinde prin Depozitarul Central.
Multumesc ptr. raspuns.....ma intreb totusi daca macar in ultimii ani aceasta firma nu a avut profit!!!!:sorry:
Conform bilaturilor trimise si publicate la bursa de valori, cu toate ca societatea detinea multe propietati, in toti acesti ani bilanturile au fost negative....se vede din departare incapacitatea acestui director Soian (parca) de a conduce ....si acum cred ca este director la dl. Copos...ca doar el a cumparat si a scazut valoarea actiunilor la bursa...=D>
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)