avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

am o societate care nu a avut activitate de la infiintare din 2006 ,a fost suspendata iar acum in data de 16 iulie 2011 am fost la Reg.Comertului pt. inceperea activitatii comert cu amanuntul,pt.data de 25 august ce declaratie trebuie depusa ,nu are nici un angajat momentan
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 01:00, 11 August 2011
Pe 25.08.2011 nu aveti de depus nicio declaratie.
Daca ati fost platitor de tva inainte de a suspenda activitatea trebuie sa faceti demersurile pentru a reveni ca si platitor de tva.
Atentie,D 112 nu aveti obligatia depunerii doar in cazul in care nu figurati cu contributii salariale in vectorul fiscal.
Verificati pe mfinante.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata si vectorul fiscal camicami camicami O firma nou infiintata la Reg. Comertului,in iulie 2011,este obligata sa se inregistreze si la fisc,la vectorul fiscal, din momentul infiintarii la ... (vezi toată discuția)
Ce documente se vor depune? cristian corina cristian corina o firma infiintata in mai 2006, cu activitate pana in 2008, cand s-a suspendat activitatea ce documente trebuia sa fi depus la 15 iulie? contabila care am ... (vezi toată discuția)