avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... ce documente se vor depune?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

ce documente se vor depune?

o firma infiintata in mai 2006, cu activitate pana in 2008, cand s-a suspendat activitatea ce documente trebuia sa fi depus la 15 iulie?
contabila care am avut-o mi-a pus dosarul in brate pe 22.07.2011, spunandu-mi ca nu este autorizata si nu isi poate face semnatura electronica sau ceva de genul acesta. exista vreo culpa? se plateste vreo amenda pentru nedepunere de declaratii si bilant?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:06, 28 Iulie 2011
Avand firma suspendata , nu aveti obligatie de depunere bilant, dar , oricum, acesta nu are termen pe 15 iulie , ci pe 15 august .

Daca aveti regim derogatoriu, nu trebuie depus nimic .
Daca nu aveti, trebuie depuse acele declaratii care se regasesc in optiunile din vectorul fiscal : daca sunteti platitor de tva, decont 300, daca sunteti la impozit pe profit declaratia 100 , termen 25 iulie .
Oricum, doamna contabila v-a dezinformat : doar declaratia 112( cea referitoare la salarii ) trebuie depusa musai cu semnatura electronica , pe care o puteti obtine si dvs ... adica nu e obligatoriu ca detinatorul semnaturii electronice sa fie expert contabil sau mai stiu eu ce ...
Iar , avand firma suspendata , nu cred ca mai aveti salariati , prin urmare 112 nu se depune ...
Mergeti la fisc si vedeti cum stati cu declaratiile ... sa nu cumva sa aveti surprize neplacute in viitor ... (birou fisa pe platitori)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pt. srl-d (fara activitate) claudia_d claudia_d Buna ziua, Poate sa-mi spuna SIGUR cineva (care stie bine cazul) care sunt obligatiile fiscale de depus 2011-2012 pt. o firma infiintata in 2011 care nu are ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala bandi2 bandi2 eu amsusendat activitatea acum 1 an,vreau sa fac derogarea aceea,nu sint dator la finante,vreau sa intreb,dupa aceea se mai depun declaratii pe 0? sau doar ... (vezi toată discuția)