avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia minorului concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia minorului concubinaj

Buna ziua problema este in felul urmator am trait in concubinaj 4 ani cu un barbat avem o fetita de 3 ani si de curand ne-am despartit fetita este pe numele lui pt.ca la momentul respectiv vroiam sa ne casatorim.In momentul de fata eu sunt cu fetita in strainatate cu acordul lui dar el a inceput sa ma amenininte in tot felul este o persoana agresiva am fost batuta de multe ori fara un motiv bine intemeiat si pur si simplu mi-e frica sa merg cu fetita acasa va rog frumos daca poate cineva sa-mi dea niste sfaturi despre legile in acest caz va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:57, 10 August 2011
Ar trebui sa deschideti un proces de incredintare a minorlui.
Aveti sanse f mari sa obtineti castig de cauza si ne veti mai avea nevoie de acordul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu copil la mama cideniko cideniko buna ziua va rog sa ma ajutati sunt disperata nu mai stiu unde trebuie sa apelez pentru am-i lua fetita lanaga mine .Am trait timp de 3 in concubinaj cu un ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei asupra copilului rezultat din concubinaj c mary c mary am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal ... (vezi toată discuția)
O relatie ce nu ati mai intalnit! crinanicola crinanicola Buna ziua, ma numesc Drumasu Crina am 21 de ani si am trait o experienta ingrozitoare alaturi de un baiat de 25 de ani timp de 3 ani in urma careia am o fetita ... (vezi toată discuția)