avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire domiciliu copil la mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire domiciliu copil la mama

buna ziua va rog sa ma ajutati sunt disperata nu mai stiu unde trebuie sa apelez pentru am-i lua fetita lanaga mine .Am trait timp de 3 in concubinaj cu un baiat la care a rezultat o fetita in varsta de 2ani jumate acum 3 saptamani am plecat de la el pentru ca a devenit agresiv ma batea etc am fost la politie am anuntat politia mam dus cu politia la el acasa sa iau fata dar el a refuzat sa mi-o dea primesc in fiecare zi mesaje ca fetita numai plange dupa mine si nu este ingrijita va rog frumos ajutatima sa o iau langa mine mai ales ca se apropie sarbatorile de iarne si ea nu sta langa mama ei sunt constienta ca si tatal are aceeas drepturi ca si mine dar eu sunt mama pe deasupra el mai are 3 copii dintro alta casatorie a oprit copii sa nu mai meraga la scoala pentru a sta cu fata va rog frumos faceti ceva
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 29 Noiembrie 2012
Din pacate nu are cum sa faca nimeni ceva, doar dvs.

Daca e agresiv cu fata sau nu o ingrijeste incercati si la Protectia Copilului.

Daca nu va intelegeti trebuie sa-l dati in judecata sa obtineti autoritate parinteasca exclusiva. Mergeti neaparat la un avocat sa va ajute cu actele.

Mult succes!
Mergeti inapoi in casa, acceptati ORICE! Cereti-va si iertare, transformati-va in cea mai cuminte femeie din lume. Apoi prindeti momentul si cu ocazia unei plimbari, mers la biserica, la rude de sarbatori, plecati cu fetita si nu va mai intoarceti. Daca va bazati pe politie sau instanta o sa va mai vedeti copilul peste 3 ani. Daca incepeti cu procesele si plangerile asta e un drum de ani de zile! Faceti-va frate cu dracu si treceti puntea!
Mare problema este ca nu cred ca ati mai reusi sa obtineti in instanta copilul pana la Craciun.

De castigat puteti castiga procesul in cca o luna, o luna si ceva daca veti avea avocat angajat.

Daca nu aveti avocat mai bine va intoarceti la el pentru ca riscati sa pierdeti procesul si nici sa nu mai vedeti copilul prea curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Locuinta minorilor- cerere pe ordonanta presedintiala Gheorghe Costache Gheorghe Costache salut,mi-a plecat sotia cu ambii copii an varsta de respectiv 3-4 ani fara acordul meu.am facut sesizare la politie, ea nu vrea sa ma lase sa-mi vad copii, ma ... (vezi toată discuția)