avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale penalitati si dobinzi la srl suspendat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

penalitati si dobinzi la srl suspendat

buna ziua am suspendat activitatea firmei si azi m-ia zis la finante ca penalitatile la datoriile care sunt pe firma curg in continuare exista ceva lege care sa le opreasca ce sa fac? de fapt de aia am si suspendato
Cel mai recent răspuns: zelinutza , utilizator 12:02, 1 Septembrie 2011
Faptul ca ati suspendat firma nu va exonereaza de plata majorarilor.
e logic sa platiti
faptul ca aveti datorii inseamna ca aveti si obligatii
dar din moment ce firma e fara activitate de ce mai pune penalitati?am inteles datoriile vechi le am de plata dar dobinzi ?si culmea
De la data dizolvarii soc nu se mai calculeaza penalitati , dobanzi ..
Raspuns :
dizolvare soc urmata de lichidare si radiere
Buna ziua,
am o firma fara activitate de ceva vreme dar cu datorii la stat, au crescut f mult penalitatile si dobanzile, suma fiind f mare, exista vreo posibilitate sa platesc doar datoria in sine (toti banii odata)? Este un stres f mare si vreau sa scap de firma...platind datoria.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Cum scap de impozitul forfetar? DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua, Doi actionari intr-o firma fara nici un fel activitate de vreo doi ani, impozit forfetar de plata vreo 30 mil pana in prezent, Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Oug 39/2010 articolul 122-2 dobânzi ºi penalitãþi de întârziere în cazul contribuabililor pentru care s-a pronunþat o hotãrâre de dizolvare (radiere) dudutz dudutz Buna-ziua, Am o intrebare legata de obligatiile fiscale ale unui PFA la norma de venit dupa radiere. Este valabil OUG 39/2010 ? : “ARTICOLUL 122^2 ... (vezi toată discuția)