Va multumesc pentru raspunsul acordat ...insa problema este alta probabil nu m.am exprimat cum trebuia ...sunt de acord ca aceste puncte le.am acumulat ...si totodata sunt deacord si cu pedeapsa de 30 de zile ....politia rutiera insa nu si.a facut treaba ...in momentul acumularii acestor puncte 15 m.i se suspenda dreptul de a circula 30 de zile si trebuie sa fiu instiintat intr.un fel ca am acumulat punctele astea si sa ma duc sa imi predau permisul ...insa ei nu au facut.o iar in lege scrie clar ca neprezentandu.ma de bunavoie cu permisul ...perioada de suspendare m.i se mareste la 60 de zile care au trecut demult din data de 08/07/2007 momentul in care sa constatat contraventia...intrebarea este de ce nu mi.au suspendat atunci permisul si de ce deabea acum dupa 4 ani ...?
In primul rand cele 15 puncte penalizare nu le-ati obtinut la un singureveniment rutier ci in timp si in fiecare PV era trecut punctajul acumulat. Trebuia sa tineti evidenta punctelor dobandite si ati fi fost scutit de surprize. Acum nu mai aveti ce face pt ca toate masurile luate de politie impotriva dv au fost legale.
~ final discuție ~