avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre REVISAL

Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le bagam la contractele deja iregistrate de cand s-a infintat firma, sau din 01.01.2011,teoretic contractele,actele aditinale si salariile pana in data de 01.01.2011 sa fie in arhiva ITM si noi sa introducem salariile incepand cu data de 01.2011.:help:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 25 August 2011
Se pare normal sa se introduca salariile si sporurile existente la 01.01.2011 si apoi modificarile survenite la acestea , intrucat de la aceasta data nu mai exista arhiva scriptica la ITM.
Am si eu o mica-mare problema.

Adaug in noul Revisal toate datele incepand cu 01.01.2011

Am adaugat salariat - contract (tip, durata, norma, ....) - nr. contract 3 - data incepere activ. 01.06.2008 - data incheiere contract 01.06.2008 - functie secretara - salariul brut 900 lei - fara sporuri - data la care produce efecte ??? (01.06.2008 ???) - salvare

Mergem la: Rapoarte - Raport per salariat
- C.I.M. Salariat - la data incperii avem 01.06.2008 - la salariu+spor avem 900 lei (este sal brut care il are in momentul de fata)
- Intervale vechime - data/nr.contr. 3/01.06.2008 - functie secretara - intervale vechime 01.06.2008 - prezent - salariu 900 lei

Problemele mele sunt scrise cu bold, si anume:
- data la care produce efecte ???
- intervale vechime - salariatul nu a avut salariul de 900 lei de la data angajarii. Iar din Raport asa reiese.

Poate nu am descoperit eu.... o modalitate de a introduce si din care sa reiasa ca acel salariu de 900 lei il are incepand cu data de 01.01.2011 ?????

Am o idee dar nu stiu daca este buna.
Sa introduc toti salariatii incepand cu 01.01.2011 pana in prezent, iar cei care desfasoara activitatea dinainte de ian 2011, sa le introduc toate modificarile salariale.
Si eu am descoperit aceeasi problema. In plus, nu apare istoricul salariatului. De ex: daca s-a angajat in 01.01.2008 pe functia de Sofer, in 01.05.2008 a trecut pe functia de Sef coloana iar la data de 01.01.2011 este Director, in raport apare ca de la 01.01.2008 este angajat DIRECTOR.

Si eu vedeam ca solutie tot preluarea angajatilor ca atare si modificarea manuala a lor ( salariu, functii, etc.) dar este doar o parere.
In manualul de utilizare Data la care produce efecte: se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele.

Trecand ca data de incepere : 01.01.2011 ... numai asa o sa va apara salariul de la 01.01.2011.
Da, dar nu mi se pare corect sa trec data de inceput 01.01.2011, avand in vedere ca salariatul este angajat din 01.06.2008.
Si nici sa-mi apara data de inceput 01.06.2008 cu salariul din 2011.
Cred ca pana la urma voi trece toate modificarile de la data angajarii pana la zi.
Ca sa nu aiba cei de la ITM ce comenta.
Apropo... am intrebat azi un insp. de la ITM si nu stia ce sa-mi spuna.

Alte discuții în legătură

Revisal - preluare date din versiuna veche sau introducerea manuala? Elssa Elssa Buna ziua, As vrea ca in versiunea noua Revisal sa introduc eu toti salariatii unul cate unul nu sa preiau din vechea baza deoarece altcineva s-a ocupat ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)