avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier (condamnare cu suspendare)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier (condamnare cu suspendare)

o condamnare cu suspendare e trecuta in cazier? si daca nu e trecuta cum se poate verifica?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:18, 11 August 2011
se trece in cazier, solicitati eliberarea cazierului
Bineinteles ca este trecuta in cazier, nu are importanta ca este cu suspendare, pana nu intervine reabilitarea de drept cazierul va fi "patat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept puiuancaramona2002 puiuancaramona2002 Am avut in anul 2008 .6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de reabilitare doresc sa ma angajez si am nevoie de cazier imi este patat cazierul ? ma va ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii marianbru marianbru Buna ziua, As dori sa stiu cand mi se sterge cazierul sa nu mai fie patat,mentionez ca am fost condamnat la 7 luni inchisoare cu suspendare cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 ani am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare in urma unui furt. S-a intamplat in 10 octombrie 2006. Am platit ... (vezi toată discuția)