avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale drepturi de autor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

drepturi de autor

Buna ziua,

Sunt o persoana oarecare, angajata la o firma si vreau sa scriu o carte despre orasul meu
E vorba de o singura carte ce apreciez ca va avea pretul de vanzare la 30 lei, editata in 200 de exemplare.
Ca cetatean simplu pot sa fac asta? Taxele pentru drepturi de autor se platesc inainte de a edita cartea la o tipografie?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
autor-carte, utilizator
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 22:02, 11 August 2011
Un site care v-ar putea ajuta in acest sens ar fi: www.orda.ro - OFICIUL ROMAN PENTRU DREPTURILE DE AUTOR (ORDA)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiobooks...sfaturi pentru cei care poate se confrunta cu aceleasi probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Pentru ca m-am confruntat cu multe probleme si am gasit raspunsuri in diverse surse, m-am gandit sa le grupez aici pentru cei care poate trec ... (vezi toată discuția)
Taxa dr.autor Monica H. Monica H. buna ziua, 1. cum pot asculta muzica intr o librarie fara a plati acea taxa anuala si fara a fi sanctionat??? 2. daca eu ca si editura am \"tiparit\" ... (vezi toată discuția)
Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)