Am descoperit aseara in timp ce pregateam o ciorba, in borcanul cu fasole pastai era un cap de soarec. Am sunat la OJPC sa reclam firma producatoare, dar fara bon fiscal posibil sa nu rezolv nimic. Borcanul l-am luat acum 2 luni dintr-un supermarket cunoscut , impreuna cu alte conserve cu rolul de a avea in camara toate necesare, fara a fi nevoie sa merg la supermarket de fiecare data pentru cumparaturi, mentionez ca bonul nu l-am pastrat, nu aveam pentru ce, asa am gandit atunci. Am cerut un control de rutina, poate descopera ce am descoperit si eu. Dar pentru despagubiri??? cum se procedeaza???
Asteptati raspunsul OPC-ului...Ce spuneti dumneavoatra este grav...Nu numai OPC-ul este in masura sa va rezolve situatia ci si Politia...Daca OPC-ul se cramponează in a cere un bon fiscal care sa vadă provenienta...se pare ca sunt mai inceti ...in a colabora...Faceti poze cu produsul...in prezenta unor martori...In poze sa se vadă si eticheta....
Inselatorie !
pikayo
Buna ziua ,
Am si eu o mare problema , duminica am cumparat niste jante pentru masina ,am fost la om la service totul ok .. el imi zice ca nu sunt strambe ... (vezi toată discuția)