avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Grav. am descoperit CAP de SOAREC in borcanul cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Grav. am descoperit CAP de SOAREC in borcanul cu fasole pastai

Buna ziua,

Am descoperit aseara in timp ce pregateam o ciorba, in borcanul cu fasole pastai era un cap de soarec. Am sunat la OJPC sa reclam firma producatoare, dar fara bon fiscal posibil sa nu rezolv nimic. Borcanul l-am luat acum 2 luni dintr-un supermarket cunoscut , impreuna cu alte conserve cu rolul de a avea in camara toate necesare, fara a fi nevoie sa merg la supermarket de fiecare data pentru cumparaturi, mentionez ca bonul nu l-am pastrat, nu aveam pentru ce, asa am gandit atunci. Am cerut un control de rutina, poate descopera ce am descoperit si eu. Dar pentru despagubiri??? cum se procedeaza???
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 12:04, 11 August 2011
Asteptati raspunsul OPC-ului...Ce spuneti dumneavoatra este grav...Nu numai OPC-ul este in masura sa va rezolve situatia ci si Politia...Daca OPC-ul se cramponează in a cere un bon fiscal care sa vadă provenienta...se pare ca sunt mai inceti ...in a colabora...Faceti poze cu produsul...in prezenta unor martori...In poze sa se vadă si eticheta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Inselatorie ! pikayo pikayo Buna ziua , Am si eu o mare problema , duminica am cumparat niste jante pentru masina ,am fost la om la service totul ok .. el imi zice ca nu sunt strambe ... (vezi toată discuția)
Ciocolata cu viermi Andrei Dina Andrei Dina Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut ... (vezi toată discuția)