avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare societate

buna ziua.o societate care are ultimul termen la tribunal in septembrie si se radiaza a avut raport de inspectie fiscala cu decizie de impunere confirmata acum. organul fiscal nu mai are timp sa se inscrie cu aceasta decizie la masa credala, pt ca societatea se va radia in septembrie. lichidatorul nu a cerut raspunderea administratorilor, dar organul fiscal odata cu raportul de inspectie fiscala a facut si sesizare penala. Ce se intampla cu sumele din decizia de impunere dupa radiere, pt ca organul fiscal nu se mai poate inscrie cu ele in dosar? Dar cu sesizarea penala ce se intampla? se vor continua cercetarile? se pot indrepta cu sumele din decizie catre administratori daca lichidatorul nu a facut acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:47, 15 August 2011
fiscul se va opune inchiderii procedurii, iar daca se inchide va declara recurs
la politie se va face un dosar penal pe evaziune fiscala si probabil si alte infractiuni.
vorbiti cu lichidatorul si cu un avocat sa conteste urgent decizia de impunere a fiscului, dar nu in cadrul dosarului de insolventa , ci separat
se opune lichidarii
face recurs
recupereaza prin plangere penala, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la anaf notafraiddd notafraiddd Datorie la ANAF Buna, in 2008 am infintat o firma impreuna cu sotul meu si inca un asociat. Toti aveam functia de administrator. Eu si sotul meu nu ne-am ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala teodora g teodora g buna ziua. Pentru un contribuabil, peroana juridica, care este in stare de insolventa si nu are toate declaratiile fiscale depuse, unde termenul la masa ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)