avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cpital social sub zero
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cpital social sub zero

Una dintre firmele la care am fost chemata la interviu are un capital social sub zero (-2,838,384). Cum sa interpretez aceasta valoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters213537 , utilizator 10:37, 12 August 2011
Multumesc pentru link. Nu are obligatii restante la bugetul de stat.
*Capital
*Intr-adevar
*Capitaluri totale
Scuzati greselile gramaticale.
In bilantul contabil (www.firmepenet.ro) am gasit urmatoarele informatii:
venituri = 456.916 RON
cheltuieli = 1.890.204 RON
datorii = 8.068.594 RON
pierdere neta = 1.439.021 RON
Nu stiu daca sunt corecte valorile gasite pe internet.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
ContSters213537, utilizator
In caz ca va intrebati de ce am scris ca am gasit valorile cheltuielilor si veniturilor in bilantul contabil si nu in contul de profit si pierdere, tabelul care contine informatii despre situatia financiara a companiei este denumit "Bilant contabil".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere capital social aport in natura- vandut Csuri84 Csuri84 Buna ziua, Am nevoie de un sfat, daca cineva s-a intalnit cu problema mea:) Capitalul social al unei firme este 200 Ron si un autoturism- aport in ... (vezi toată discuția)
Aportul la capitalul social mocanumariamadalina mocanumariamadalina Actiunile detinute la o societate comerciala pot fi aduse ca aport social pentru constituirea capitalului social al unei alte societati comerciale? (vezi toată discuția)
Diminuarea pierderii contabile tampau gabriela tampau gabriela SC are un capital social de 800.000 lei , iar pierderea contabila de 670.000 lei (pierderea fiscala de 480.000 lei ) . Este posibila reducerea capitalului ... (vezi toată discuția)