avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cine ma poate ajuta?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cine ma poate ajuta?

1.Daca am absolvit dreptul,imi poate spune cineva daca pot profesa ca jurist sau trebe dat examen ca si in cazul notarului sau a avocatului?
2.Daca as vrea sa deschid un birou notarial fiind absolvent de drept,trebuie sa fiu notar eu,sa urmez cei 2 ani de notar stagiar si apoi sa dau examenul?Specific ca daca vreau sa deschid biroul notarial nu sa lucrez eu ca notar,doar sa il detin eu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 11 August 2011
1. Daca ati absolvit Facultatea de drept va puteti angaja ca si consilier juridic fara afi nevoit sa dati examen de primire in profesie.

2. Pentru notar, mai intai trebuie sa va faceti stagiatura intr-un Birou Notarial si apoi sa dati examen pentru a deveni notar public ... mai multe detalii gasitii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa stie un absolvent de liceu care doreste sa devina jurist Ovidiu Ionescu Ovidiu Ionescu Buna ziua, Sunt dirigintele unor elevi care sunt interesati sa urmeze facultatea de drept. Totusi ei nu sunt bine informati despre ce ar urma dupa ... (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)